esu 59818 lokpilot 5 micro DCC/MM/SX/M4, Next18, gauge N, TT

esu 59818 lokpilot 5 micro DCC/MM/SX/M4, Next18, gauge N, TT
esu 59818 lokpilot 5 micro DCC/MM/SX/M4, Next18, gauge N, TT
De LokPilot 5 micro is de kleinste digitale decoder van ESU tot nu toe. Dankzij het gebruik van subminiatuur componenten, 8-laagse printplaten en de modernste fabricagetechnologie is hij met slechts 8

Artikelnummer

new-esu-59818

Verzendkosten

€ 7,00

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 34,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
De LokPilot 5 micro is de kleinste digitale decoder van ESU tot nu toe. Dankzij het gebruik van subminiatuur componenten, 8-laagse printplaten en de modernste fabricagetechnologie is hij met slechts 8,0mm x 7,0mm en een dikte van slechts 2,4mm (op de condensator: 2,9mm) zo klein dat hij zelfs in zeer kleine locomotieven kan worden gebruikt Nominale maten Z, N of TT kunnen herbergen. Niettemin werden functionaliteit en robuustheid niet gespaard in vergelijking met de grotere versies.

LokPilot 5 microdecoders worden met alle gangbare interfaces aangeboden. De versies met Next18 of PluX16 interface zijn met een basisoppervlak van 13,0mm x 9,2mm iets groter, maar spreken ook voor het mfx®-compatibele M4 protocol.

Modi
De LokPilot 5 micro is een echte multi-protocol decoder. Hij beheerst zowel het dataformaat DCC als Motorola®, Selectrix® en M4. In DCC formaat zijn 14 tot 128 snelheidsstappen net zo vanzelfsprekend als 2- en 4-cijferige adressen en tot 32 functies. Dankzij RailComPlus® melden de decoders zich volautomatisch aan bij een geschikte digitale centrale.

Hij beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte centrales worden uitgelezen. Voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren, bestaan hulpregisters.

Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsstappen met 255 adressen. Drie extra Motorola®-adressen maken de activering van 16 functies mogelijk. Een ingebouwde programmeermodus maakt ook herprogrammering mogelijk met de eerbiedwaardige Control Unit 6021.

De varianten Next18 en PluX16 maken bovendien dankzij het M4-protocol een automatische registratie bij mfx®-compatibele besturingscentrales mogelijk. Alle 32 mogelijke functietoetsen worden hier aangeboden.

De microdecoder LokPilot 5 herkent zowel de Märklin® remwegen als de ZIMO® HLU / ZACK commando's of het Lenz® ABC systeem. Remmen met DCC remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. Ook stoppen met een Selectrix® remdiode is mogelijk. Een automatische ABC-shuttletrein maakt automatisch pendelen tussen twee stations mogelijk.

De LokPilot 5 decoder kan op analoge gelijkstroomtreinen worden ingezet. De versies met Next18 of PluX16 kunnen ook op analoge wisselstroomsystemen worden gebruikt. De maximum snelheid kan afzonderlijk worden ingesteld.

De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft niets te worden ingesteld.

Kenmerken
Wij weten dat u uw locomotieven zo realistisch mogelijk wilt hebben. Daarom hebben wij de LokPilot 5 micro met een verbazingwekkend aantal functie-uitgangen uitgerust. De varianten met 6-polige of 8-polige kabelboom bieden 4 versterkte functie-uitgangen met elk 180mA uitgangsstroom en twee logische niveau-uitgangen voor servo's of Susi. De versies met Next18- of PluX16-interface hebben in totaal 6 versterkte uitgangen en twee uitgangen met logisch niveau. Alle belangrijke verlichtingsfuncties zijn beschikbaar. De lichtsterkte van elke uitgang kan afzonderlijk worden ingesteld. De decoder beheerst het automatisch indrukken en losmaken bij het ontkoppelen voor ROCO®, Krois® en Telex® koppelingen.
motorbesturing

De motorsturing van de LokPilot 5 micro is opnieuw fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbare PWM klokfrequentie van 10kHz tot 50kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokankermotoren - het typische "gebrom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan nu worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. Met de unieke "Autotune"-functie kan de decoder automatisch aan de motor worden gekalibreerd. Met maximaal 0,75A motorstroom biedt de LokPilot 5 microdecoder voldoende sap voor de beoogde toepassingsscenario's.

Operationele veiligheid
Op verzoek kan een PowerPack op de LokPilot 5 micro worden aangesloten om vuile railsecties te overbruggen.

Bescherming
Natuurlijk zijn de motoruitgang en de functie-uitgangen beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw decoder. 
crazy-toys.nl

crazy-toys.nl

Dé speciliast in modelbouw