Over Faller

Over Faller

FALLER is een bedrijf met een lange traditie.

Het begon met de uitvoering van een idee om huizen als bouwpakket aan te bieden. Omdat er in Stuttgart niet genoeg ruimte is, besluiten de broers Edwin en Hermann te verhuizen naar Gütenbach, hun geboortestad in het Zwarte Woud. Het bedrijf heet Gebr. FALLER.

Groot op een kleine schaal

Met veel improvisatie en verbeeldingskracht worden eerst de lokalen en vervolgens de nodige machines in gereedheid gebracht. In de FALLER werkplaats, blijven de lichten aan tot laat in de nacht. Planning, ontwerp en bouw vinden plaats. Dit is hoe het succesverhaal van de FALLER huizen begon.  Vandaag kijkt FALLER vooruit. De wereld verandert, er ontstaan nieuwe fascinerende facetten, in de architectuur, in het dagelijks leven of op het gebied van mobiliteit. Natuurlijk verandert dit alles ook de modelwereld, waar hightech-treinen langs moderne gebouwen rijden en nieuwe soorten extra functies meer dynamiek en effecten in het spel brengen.

Faller is uiteraard bekend van de bouwpakketten, maar leveren tegenwoordig ook scenery producten en figuren.
Er zijn dus altijd nieuwe manieren om uw modelspoorbaan en uw modelbouw nog levendiger en spannender te maken. Naast de klassieke gebouwenbouw richten wij ons steeds meer op bijzondere themawerelden, actuele architectonische vormen en de integratie van het Car Systeem. In de toekomst zult u nog meer geanimeerde modellen bij ons vinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door nieuwe aandrijf-, besturings- en verlichtingstechnologieën, die onze deskundigen implementeren en integreren op een manier die geschikt is voor modelbouw.

 
crazy-toys.nl

crazy-toys.nl

Dé speciliast in modelbouw