Over Roco

Welkom tekst

Het succes zit in de details en de geavanceerde technologie !

ROCO streeft ernaar om de hoge speelgoedwaarde en het plezier van de modelspoorbaan verder te stimuleren door het gebruik van digitale technologieën. De authentieke reproductie van de originelen is altijd in focus. Daarom zet ROCO zich grondig in voor de hoogste kwaliteit in ontwerp, constructie en verwerking en het gebruik van de modernste technologieën en productiemethoden.

ROCO is puur modelspoorplezier

ROCO biedt zowel beginners als experts een inspirerende hobby en brengt generaties samen. De trouw aan de originele modellen zetten nieuwe maatstaven voor de creatieve speelgoedwaarde en het plezier voor alle modelspoorfans. Deze enorme aandacht voor detail wordt onderstreept door de hoogste betrouwbaarheid en functionaliteit. ROCO staat garant voor puur modelspoorplezier en kenmerkt zich door voortdurende technische innovaties in de digitalisering van spoorwegmodellen.

Fascinatie modelspoorbanen in schaal H0 en H0e
Nauwkeurige reproductie en schaling, een hoog niveau van delicate detaillering en de meest geavanceerde technologie zijn de twee fundamentele richtlijnen van de ROCO normen. ROCO is de specialist in de internationale spoorweggeschiedenis met een volledig assortiment in schaal H0, modellen in schaal H0e en een breed internationaal modellengamma.

Het uiteindelijke doel bij elke nieuwe ontwikkeling is modelspoorfans en verzamelaars te inspireren met uitstekende modellen, en de positie als marktleider op het gebied van tweedraads gelijkstroommodellen verder te versterken.

"We willen dat alle modelspoorwegfans net zoveel plezier beleven aan het bedienen en verzamelen van voertuigen als wij aan het creëren van deze buitengewone miniatuurtjes"
De ROCO-waarden:

Innovatie: ROCO staat voor geavanceerde technologie en is een digitale pionier in het koppelen van de virtuele en echte wereld van games (bijv. Z21 Model Railway Control).

Kwaliteit: ROCO richt zich op waardevol en handmatig werk en combineert hoge technische expertise met het nauwkeurige werk van gekwalificeerde medewerkers.

Partnerschap met detailhandelaren en klanten: Het gedeelde enthousiasme voor modelspoorbanen evenals de hoge kwaliteitsbelofte en een uitgebreid dienstenpakket kenmerken het bijzondere partnerschap van ROCO met zijn handelspartners en klanten.

Enthousiasme voor de producten en het werk: ROCO combineert een speciale passie van planning via de ontwikkeling van trouw aan de originele spoorweg modellen aan de productie en levering van de afgewerkte miniatuur modellen.
 
crazy-toys.nl

crazy-toys.nl

Dé speciliast in modelbouw