ESU 58410 loksound decoder DCC/MM/M4

ESU 58410 loksound decoder  DCC/MM/M4
ESU 58410 loksound decoder DCC/MM/M4
0 Review | Review toevoegen
LokSound 5 DCC/MM/SX/M4 "blank decoder", 8-pin NEM652, with Speaker 11x15mm, gauge: 0, H0 De LokSound 5 is het belangrijkste lid van de LokSound-familie. Door de combinatie van de...

Artikelnummer

esu-58410

Verzendkosten

€ 7,00

EAN

4044645584101

€ 104,99
€ 94,50
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
LokSound 5 DCC/MM/SX/M4 "blank decoder", 8-pin NEM652, with Speaker 11x15mm, gauge: 0, H0

De LokSound 5 is het belangrijkste lid van de LokSound-familie. Door de combinatie van de digitale decoder en de geluidsmodule op één printplaat bereiken we de kleinst mogelijke afmetingen van 30 mm x 15,5 mm. Daardoor past hij in bijna elke H0- of 0-spoorlocomotief.

LokSound 5 decoders zijn verkrijgbaar met alle populaire interface types en worden geleverd met een sugar cube speaker (11 mm x 15 mm) en een geluidsbehuizing.

De LokSound 5 DCC is gemaakt voor de Noord-Amerikaanse en Australische markt. Het is een pure DCC Decoder, die RailComPlus ondersteunt en ook gebruikt kan worden op DC layouts. De LokSound 5 DCC decoder wordt niet geleverd met een luidspreker.

Modi
Zoals alle producten van de LokSound familie is de LokSound 5 een echte multi protocol decoder. Hij ondersteunt zowel DCC als Motorola®, Selectrix® en M4. Natuurlijk ondersteunt hij 14 tot 128 rijstappen en 2- en 4-cijferige adressen in DCC-formaat en tot 32 functies. Dankzij RailComPlus® meldt de decoder zich volautomatisch aan op geschikte commandoposten.

Deze decoder ondersteunt alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunt u de CV-waarden op de main uitlezen, mits u beschikt over een commandopost die RailCom® ondersteunt. Er zijn utiliteitsregisters voor commandostations die alleen het programmeren van CV's van 1 tot 255 mogelijk maken.

Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsstappen voor 255 adressen. Drie extra Motorola®-adressen maken de activering van 16 functies mogelijk. Een geïntegreerde programmeermodus maakt zelfs programmering met de goede oude centrale 6021 mogelijk.

Het M4 protocol ondersteunt de automatische registratie op mfx® compatibele centrales.

De LokSound 5 decoder ondersteunt de Märklin® remsecties net zo goed als de ZIMO® HLU remcommando's of het Lenz® ABC systeem. Ook remmen met DCC-remgeneratoren of met DC is mogelijk. Bovendien komt de locomotief met een LokSound tot stilstand wanneer een Selectrix® remdiode in de stroomkring wordt geschakeld. De ABC push-pull functie maakt automatisch pendelen tussen twee stations mogelijk.

De LokSound 5 decoder is ook geschikt voor analoge DC en AC (!) banen.

Geluid
De LokSound 5 decoder kan tot 10 kanalen tegelijk weergeven. Elk kanaal biedt tot 16 Bit / 31250 kHz en daarmee is eindelijk hifi-geluidskwaliteit op uw modelbaan bereikt. In de praktijk is er geen verschil met het origineel waarneembaar. Een klasse D audio eindversterker met maximaal 3W uitgangsvermogen voedt de luidsprekers met een toegestane impedantie van 4 - 32 Ohm. Het enorme 128 MBit geluidsgeheugen zorgt voor voldoende opslagcapaciteit.

Het volume van alle afzonderlijke geluidsfragmenten kan afzonderlijk worden ingesteld. De bijzonder flexibele sound engine zonder star stroomschema maakt een prototypische simulatie van alle denkbare railvoertuigen mogelijk. Drie afzonderlijk instelbare remfuncties en twee alternatieve beladingsscenario's bieden u maximale controle over uw voertuigen.

Functies
Wij beseffen heel goed dat u uw locomotieven zo realistisch mogelijk wilt hebben. Daarom hebben we er veel functie-uitgangen in gestopt.  Afhankelijk van het type interface heeft elke LokSound 5 minstens 10 versterkte uitgangen. De decoders met PluX22 of 21MTC interface hebben nog eens 4 uitgangen voor het aansturen van servo's of als logische uitgangen. Uiteraard worden alle belangrijke verlichtingsfuncties ondersteund. De lichtsterkte van elke uitgang kan afzonderlijk worden ingesteld. De decoder ondersteunt de automatische duw- en trekbewegingen - bekend als de koppelingswals - die nodig zijn voor een betrouwbare werking van digitale koppelingen zoals die van ROCO® en Krois® en Telex®-koppelingen.

Motorsturing
De motorbesturing van de LokSound 5 is verder verbeterd. Een variabele PWM-pulsfrequentie van 10 kHz tot 50 kHz zorgt voor een perfect stille werking, vooral bij kernloze motoren. Het typische gebrom behoort daarmee tot het verleden. De belastingsregeling kan nu worden ingesteld met maximaal 10 afzonderlijke CV's en kan zo zelfs de moeilijkste gevallen aan. De unieke "Auto Tune"-functie vergemakkelijkt de automatische kalibratie van de decoder om deze perfect op de motor af te stemmen. De LokSound 5 decoder levert tot 1,5A motorstroom, wat zelfs voor oudere motortypes ruim voldoende is.

LokSound 5 DCC
De LokSound 5 DCC is gemaakt voor de Noord-Amerikaanse en Australische markt. Het is een pure DCC Decoder, die RailComPlus ondersteunt en ook op DC banen kan worden gebruikt.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Type

Sound-Decoder

Protocol

DCC
MM
SX
M4

Connector

NEM-652

Schaal

HO
crazy-toys.nl

crazy-toys.nl

Dé speciliast in modelbouw