Over Piko

Over Piko

PIKO Spielwaren GmbH gevestigd in het Thüringische Sonneberg is met meer dan 600 medewerkers in de productielocaties Sonneberg en Chashan in China een van de vooraanstaande Duitse en Europese producenten van modelspoor en accessoires in de spoorbreedtes G, H0, TT en N.


        

 

De traditierijke onderneming werd in 1949 in Chemnitz gesticht en is sinds 1992 eigendom van de leidinggevende firmant Dr. René F. Wilfer.

PIKO modelspoorproducten worden overwegend via de goed gesorteerde modelspoor vakhandel verkocht.

Maar ook in de verzendhuizen en webwinkels alsook in speelgoedafdelingen van warenhuizen kunt u PIKO artikelen verkrijgen.

Op het gebied van H0 en Gartenbahn biedt PIKO een volledig assortiment en biedt de geïnteresseerde modelspoorder alles wat hij in de desbetreffende schaalgrootte voor zijn hobby nodig heeft. Dit gaat van locomotieven, rijtuigen en wagons tot en met gebouwmodellen, rails en complete startsets alsook een eigen digitaal systeem.

Voor de vrienden van de spoorbreedtes TT en N produceert PIKO interessante locomotieven, rijtuigen en wagonmodellen.

PIKO modelspoorproducten dekken de meest onderscheidende behoeftes van de modelspoorders af en worden in de binnenlandse en buitenlandse vakpers regelmatig getest en onderscheiden.

Voor industrie- en reclameklanten is PIKO een betrouwbare leverancier van individueel bedrukte modelspoorproducten geworden, die graag als hoogwaardige reclameartikelen of voor premiedoeleinden ingezet worden.


PIKO Spielwaren GmbH presenteert zich op de verschillende nationale en internationale vakbeurzen als de Speelgoedbeurs Neurenberg, alsook op de consumentenbeurzen in geheel Duitsland aan het modelspoorenthousiaste publiek. Elk tweede jaar wordt in Sonneberg het „open huis“ gehouden, dat telkens door meer dan 10.000 PIKO-fans bezocht wordt en zich al lang tot een onvergetelijke gebeurtenis en vaste afspraak in de modelspoorbranche ontwikkeld heeft.

crazy-toys.nl

crazy-toys.nl

Dé speciliast in modelbouw