Over Noch

Welkom tekst

NOCH - Specialist in modelspoorbouw

NOCH uit Wangen / Allgäu biedt producten voor modelspoorliefhebbers en modelbouwers wereldwijd. Hoge kwaliteit en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding kenmerken de landschapsartikelen van het 4de generatie familiebedrijf. NOCH werd in 1911 in Glauchau (Saksen) opgericht en is sinds 1961 in Zuid-Duitsland gevestigd. Modellen en landschapsaanleg accessoires van het model landschapsaanleg merk zijn vooral bekend om ingenieuze ideeën en innovaties.

Zo verscheen aan het begin van het millennium de originele NOCH Gras-Master als eerste voordelige apparaat voor elektrostatisch grasmaaien in de modelspoorbranche. Of het nu gaat om creatief knutselen, modellandschapsbouw, dioramabouw, modelspoorwegen of wargaming: in het grote NOCH-programma vindt u alles wat uw hart begeert, van rotsbouw en modelwaterinrichting tot bomen, struiken, grasvezels, strooimateriaal en ballast. Een groot assortiment handbeschilderde modelfiguren voor schaal H0, N, TT, 1, 0 en G completeren het assortiment. Wie eenvoudig complete modelspoorbanen wil bouwen, kan gebruik maken van het NOCH geprefabriceerde terrein of het Easy Track System. Hiermee kunt u eenvoudig samen met uw kinderen of kleinkinderen beginnen met het bouwen van een modelspoorbaan.

Het Youtube-kanaal en het handboek van NOCH geven tips en trucs en advies over de afzonderlijke modelbouwtechnieken en leggen deze eenvoudig stap voor stap uit. De producten van het familiebedrijf worden wereldwijd via de modelspoor- of modelbouwvakhandel en via de NOCH-onlineshop verkocht. In Wangen / Allgäu kunt u de producten ook ter plaatse bij NOCH in de winkel "Modellbau-Welt" kopen. Speciale aanbiedingen en tweede keus artikelen kunnen ter plaatse in beperkte hoeveelheden worden gekocht, vergelijkbaar met een verkooppunt in de NOCH winkel.

 
crazy-toys.nl

crazy-toys.nl

Dé speciliast in modelbouw