esu 59029 decoder DCC

esu 59029 decoder DCC
esu 59029 decoder DCC
0 Review | Review toevoegen
Hoewel LokPilot 5 decoders ongetwijfeld aan alle denkbare eisen van zelfs de meest veeleisende experts kunnen voldoen, zijn veel modelspoorders op zoek naar een robuuste DCC decoder van hoge...

Artikelnummer

ESU-59029

Verzendkosten

€ 7,00

EAN

4044645590294

€ 29,40
€ 26,46
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Hoewel LokPilot 5 decoders ongetwijfeld aan alle denkbare eisen van zelfs de meest veeleisende experts kunnen voldoen, zijn veel modelspoorders op zoek naar een robuuste DCC decoder van hoge kwaliteit voor hun standaard eisen, die ook betaalbaar moet zijn.

De LokPilot 5 Basic is ontwikkeld met het doel een eigentijdse decoder met een redelijk scala aan functies voor een redelijke prijs aan te bieden.De LokPilot 5 Basic is er in twee versies: Naast een versie met een 8-pins NEM interface is ook een versie met een 21MTC interface beschikbaar.

Daarom wordt de LokPilot 5 Basic speciaal aanbevolen voor gebruik in voertuigen met H0- spoorbreedte.

Werkingsmodi De LokPilot 5 Basic is een "volbloed" DCC decoder. 14 tot 128 snelheidsstappen zijn net zo vanzelfsprekend als 2- en 4-cijferige adressen. Tot 20 functies kunnen worden geactiveerd. Dankzij RailComPlus® melden de decoders zich volautomatisch aan bij een geschikte digitale commandopost.

Hij beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte commandostations worden uitgelezen. Er bestaan hulpregisters voor commandostations die alleen de CV's van 1-255 kunnen programmeren.

De LokPilot 5 Basic decoder herkent zowel de Märklin® remsecties als het Lenz® ABC systeem. Remmen met DCC remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. De LokPilot 5 Basic decoder kan op analoge gelijkstroomsporen worden gebruikt. De maximumsnelheid kan afzonderlijk worden ingesteld en de decoder schakelt volledig automatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets te worden ingesteld.

Functies De LokPilot 5 Basic heeft 4 versterkte functie-uitgangen in elke versie. De versie met 21MTC-interface heeft 8 extra logische niveau-uitgangen op de interface, waarvan er twee ook geschikt zijn voor het aansturen van servo's. Alle belangrijke lichtfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden ingesteld.

Motorbesturing De motorbesturing van de LokPilot 5 Basic levert tot 0,9A continue stroom. Een variabel instelbare PWM klokfrequentie van 10kHz tot 50kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokanker motoren - het vroeger zo typische "brommen" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan ook worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. De unieke "Autotune"-functie maakt de automatische afstemming van de decoder op de motor mogelijk.

Operationele veiligheid Indien gewenst kan een PowerPack op de LokPilot 5 Basic worden aangesloten voor het overbruggen van vuile spoorsecties.

Bescherming Uiteraard zijn alle functie-uitgangen, evenals de motoruitgang, beveiligd tegen overbelasting. We willen dat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw decoder.

Leveringsomvang: 1x LokPilot 5 Basic, 21MTC NEM660, meter H0, 0

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Type

Loc-Decoder

Protocol

DCC

Connector

mtc21

Schaal

HO
crazy-toys.nl

crazy-toys.nl

Dé speciliast in modelbouw