esu 59649 lokpilot 5 DCC/MM/SX/M4, 21MTC MKL, gauge H0 ,0

esu 59649 lokpilot 5 DCC/MM/SX/M4, 21MTC MKL, gauge H0 ,0
esu 59649 lokpilot 5 DCC/MM/SX/M4, 21MTC MKL, gauge H0 ,0
De LokPilot 5 is de belangrijkste vertegenwoordiger van de LokPilot familie en is geschikt voor bijna alle vragen in locomotieven van spoorbreedte H0 en 0. LokPilot 5 decoders worden met alle gangbar

Artikelnummer

new-esu-59649

Verzendkosten

€ 7,00

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 31,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
De LokPilot 5 is de belangrijkste vertegenwoordiger van de LokPilot familie en is geschikt voor bijna alle vragen in locomotieven van spoorbreedte H0 en 0.

LokPilot 5 decoders worden met alle gangbare interfaces aangeboden.

Modi
De LokPilot 5 is een echte multi-protocol decoder. Hij beheerst zowel het dataformaat DCC als ook Motorola®, Selectrix® en M4. In DCC formaat zijn 14 tot 128 snelheidsstappen net zo vanzelfsprekend als 2- en 4-cijferige adressen en tot 32 functies. Dankzij RailComPlus® melden de decoders zich volautomatisch aan bij een geschikte digitale centrale.

Hij beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte centrales worden uitgelezen. Voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren, bestaan hulpregisters.

Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsstappen met 255 adressen. Drie extra Motorola®-adressen maken de activering van 16 functies mogelijk. Een ingebouwde programmeermodus maakt ook herprogrammering mogelijk met de eerbiedwaardige Control Unit 6021.

Het M4-protocol maakt automatische registratie bij mfx®-compatibele centrales mogelijk. Alle 32 mogelijke functietoetsen worden hier aangeboden.

De LokPilot 5 decoder herkent zowel de Märklin® remwegen als de ZIMO® HLU / ZACK commando's of het Lenz® ABC systeem. Remmen met DCC remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. Ook stoppen met een Selectrix® remdiode is mogelijk. Een automatische ABC-shuttletrein maakt automatisch pendelen tussen twee stations mogelijk.

De LokPilot 5 decoder kan op analoge gelijkstroom- en wisselstroomspoorwegen worden gebruikt.De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets te worden ingesteld.

Kenmerken
Wij weten dat u wilt dat uw locomotieven zo realistisch mogelijk zijn. Daarom hebben wij de LokPilot 5 met functie-uitgangen uitgerust. Afhankelijk van de interface-versie biedt elke LokPilot 5 decoder ten minste 10 versterkte functie-uitgangen met elk 250mA uitgangsstroom. In de versies met PluX22 of 21MTC interface zijn 4 uitgangen toegevoegd om servo's of logische niveau uitgangen aan te sturen. Alle belangrijke verlichtingsfuncties zijn beschikbaar. De lichtsterkte van elke uitgang kan afzonderlijk worden ingesteld. De decoder beheerst het automatisch indrukken en losmaken bij het ontkoppelen voor ROCO®, Krois® en Telex® koppelingen.

Motorbesturing
De motorsturing van de LokPilot 5 is opnieuw fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbare PWM klokfrequentie van 10kHz tot 50kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokankermotoren - het typische "gebrom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan nu worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. Met de unieke "Autotune"-functie kan de decoder automatisch aan de motor worden gekalibreerd. Met een motorstroom tot 1,5 A levert de LokPilot 5 decoder ook voor oudere motoren voldoende sap.

Operationele veiligheid
Op verzoek kan een PowerPack op de LokPilot 5 worden aangesloten om vuile railsecties te overbruggen.

Beveiliging
Natuurlijk zijn alle functie-uitgangen en de motoruitgang beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw decoder.
 
crazy-toys.nl

crazy-toys.nl

Dé speciliast in modelbouw